Nieuws Rodaboulevard

Lees hier het laatste nieuws

Ook dit jaar is Kerkrade alweer volop in kerstsfeer. De sfeerverlichting in het centrum en in de wijken is ontstoken en verspreid over de wijken zijn diverse verlichte kerstbomen geplaatst.

Op maandag 25 november is van 19.00 uur tot 21.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion een startbijeenkomst over Windenergie Parkstad-Zuid. Het doel van het project is om gezamenlijk windprojecten te realiseren in Parkstad-Zuid. Tijdens de bijeenkomst informeren we de aanwezigen over het project en doen we de oproep om met ons mee te denken en doen.

Ook deze zomer rijdt de Beleefbus Kerkrade weer langs de vele bezienswaardigheden die de stad rijk is. Onze gidsen laten u de mooiste plekjes van de stad zien tijdens de 2,5 uur durende rondrit. Zo komt u alles te weten over het Kerkrade van vroeger én nu.

Het muziekevenement Terug Naar Toen Outdoor vindt vrijdag 26 juli om 15.00 uur plaats op de Rodaboulevard in Kerkrade. Zanger Jody Bernal is één van de top-acts.

Op 20 juni verrichtte wethouder Dion Schneider (Economische Zaken) de officiële opening van het nieuwe afhaalrestaurant Domino’s aan het Theaterplein in Kerkrade-Centrum. Hier kun je terecht voor een ruime keuze aan pizza’s en sandwiches, om zelf af te halen of om te laten bezorgen.

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Kerkrade heeft besloten om Janshen-Hahnraths Group B.V. de Gouden Erepenning van de gemeente Kerkrade te verlenen.

Rondom de wedstrijd Roda JC Kerkrade – RKC Waalwijk op vrijdag 5 april organiseren wij een ladies’ only night genaamd PUMPS & BUSINESS. Het wordt een gezellige, stijlvolle ALL-IN NIGHT OUT! Laat u verwennen met een verrukkelijk Walking Dinner, bezoek de shops & FASION shows, doe mee aan WIN-acties, maak SELFIES … en geniet van geniaal entertainment: Clara Zoerbier & Maria Prumpeler en Marleen Rutten

Op 17 december is de bekende kersttruck te vinden op de parkeerplaats van het LeisureDome aan de RodaBoulevard.

Coca-Cola verspreidt ook dit jaar weer het magische kerstgevoel door met de bekende kersttruck door heel Nederland te rijden. Op maandag 17 december is de truck van 16.00 tot 22.00 uur bij Vue Kerkrade aanwezig om bezoekers optimaal in kerststemming te brengen inclusief een Meet & Greet met de enige échte Coca-Cola Kerstman.

Bezoekers van het evenement kunnen niet alleen met de Kerstman en magische Coca-Cola kersttruck op de foto gaan, maar ook de beroemde Coca Cola Song “Holiday is Coming” in karaoke zingen.
De Kerstman wordt overigens ondersteund door kerstelfjes, die de foto zullen maken.

 

 
Op 1 december gaan de deuren open van de nieuwe vestiging van Autotaalglas in Kerkrade op de Rodaboulevard. Op die dag is een open dag georganiseerd van 9.00 tot 16.00 uur. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen in het nieuwe pand en om kennis te maken.
Een vitaal dagje uit voor iedereen die actief bezig is met een gezonde levensstijl!
De volgende editie van Parkstad Zorgbeurs vindt plaats op zaterdag 3 november 2018. Meer dan 100 standhouders informeren bezoekers op een interactieve manier over een breed aanbod aan diensten en producten op het gebied van gezondheid en zorg.
Parkstad Zorgbeurs is van 10:30 uur tot 16:30 uur geopend en gratis toegankelijk!

De directie van Van Melik Food Groep heeft met de onthulling van een nieuw geveldoek het startsein gegeven voor de nieuwbouw van haar productiefaciliteit.

Op woensdag 12 september 2018 vieren wij feest, want wij bestaan 5 jaar. Speciaal voor jullie zijn er op deze dag leuke activiteiten en aantrekkelijke kortingen bij alle accomodaties in het LeisureDome. Het programma staat op de tweede bladzijde van de flyer.

Het 3500 vierkante meter grote veld is onderdeel van Powerarea en ligt onder de parkeerplaats. Daardoor is de ruimte wel overdekt. Het veld is opgesplitst in drie ruimtes, waarvan er twee voor volwassenen zijn en een voor kinderen.

Met terugwerkende kracht is Bleijlevens Vleeswaren per 1 januari 2018 onderdeel gaan uitmaken van Van Melik Food Groep, onder andere bekend van de winkelformules Bufkes en Slagerij Van Melik.

‘Greenery Mansion’ - een verwijzing naar het tuincentrum dat oorspronkelijk in het gebouw zat - wordt naar verwachting in de zomer van dit jaar in gebruik genomen.

Heeft u vragen of suggesties voor de Rodaboulevard?

Stuur ons een bericht
maak bericht