Nieuws Rodaboulevard

Lees hier het laatste nieuws

De Beren zijn los op de Roda Boulevard in Kerkrade

Voor beren in Kerkrade kun je sinds vrijdag niet alleen in de GaiaZOO terecht, maar zijn ze ook te bewonderen nabij het Roda stadion. Daar opende restaurant De Beren haar deuren, en het blijkt dat de sinds 1984 beproefde professionele formule met de heerlijkste vlees-, vis- en vega(n) gerechten ook hier in de regio Parkstad na twee dagen al aardig aanslaat. Tijdens het openingsweekend was het beredruk, en moesten meerdere mensen die wilden reserveren helaas teleurgesteld worden omdat de zaak al volgeboekt bleek.

Daan Engels
Al meer dan 100 jaar bedrijft de familie van Daan Engels horeca, dus toen de kans zich voordeed om een De Beren restaurant te runnen zag de doorgewinterde horecaman totaal geen beren op de weg, integendeel. “Deze zaak zou het geweldig doen op de Roda Boulevard” zei zijn vrouw Marieke van de Ruijt 5 jaar geleden al toen ze bij een bezoek aan Rotterdam met het ‘De Beren-concept’ in aanraking kwamen. “Dus toen we hoorden dat het restaurant daadwerkelijk een plek zou krijgen bij het Leisure Dome heb ik geen moment geaarzeld en direct contact gezocht met De Beren.” Mede daarom verrees er een splinternieuwe zaak in de nieuwe aanbouw naast Happy Italy en Vue Cinema nabij het Parkstad Limburg Stadion, met een modern sfeervol interieur en uitgebreide kaart.

Roda JC
De Beren laat zich niet afschrikken door de wereldwijde pandemie en opent vol trots het nieuwe restaurant op het bedrijventerrein Rodaboulevard, de thuishaven van Roda JC. De locatie is ideaal voor supporters om voor of na de wedstrijd even een vorkje te prikken of aan te schuiven voor een borrel. Aan ruimte is er geen gebrek, want het restaurant biedt plaats aan maar liefst 175 gasten. Daarnaast biedt De Beren Kerkrade diverse groepsarrangementen aan, speciaal voor grote gezelschappen. De nieuwe zaak beschikt over een grote bar, luxe banken en comfortabele zitjes en een natuurlijke uitstraling door het gebruik van grote planten. De keuken is voorzien van een houtskoolgrill voor de bereiding van een uitgebreid assortiment aan vlees-, vis- en vega(n) gerechten.

 

bron: heerlen.nieuws

Heeft u vragen of suggesties voor de Rodaboulevard?

Stuur ons een bericht
maak bericht