Nieuws Rodaboulevard

Lees hier het laatste nieuws

Koopt u een kaartje voor PUMPS & BUSINESS? Nu met gratis ticket voor de Vrienden van Roda JC!

Rondom de wedstrijd Roda JC Kerkrade – RKC Waalwijk op vrijdag 5 april organiseren wij een ladies’ only night genaamd PUMPS & BUSINESS. Het wordt een gezellige, stijlvolle ALL-IN NIGHT OUT! Laat u verwennen met een verrukkelijk Walking Dinner, bezoek de shops & FASION shows, doe mee aan WIN-acties, maak SELFIES … en geniet van geniaal entertainment: Clara Zoerbier & Maria Prumpeler en Marleen Rutten

Het komisch duo en de Limburgse zangeres weten van alle feestjes een FEEST te maken. Dat belooft veel Sjpas & Sjtiemmoeng! 

Verras uw partner of de dames op kantoor met een heerlijke avond uit! Breng samen met vriendinnen, teamgenoten en collega’s een bezoek aan Pumps & Business!

? Dit Ladies' Event kan uitsluitend met een All-in Pumps & Business ticket worden bezocht. ?

 

Bij uw ticket inbegrepen: Welkomstdrankje · Walking Dinner · Drinks · N9-Business seat for ladies only · Modeshows · Shops · Live entertainment · After party met de selectie van Roda JC!

Het ticket geeft toegang tot ons Rodahome en Koempelcafé en tot de AFTER PARTY in de Business Club.

€ 47,50 incl. BTW per lady ?

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Nu hebben we een leuke toevoeging:

GRATIS NAAR KING’S NIGHT! ?
Koopt u een kaartje voor PUMPS & BUSINESS? Dan ontvangt u een gratis ticket voor de Vrienden van Roda JC voor Roda JC Kerkrade - FC Den Bosch op 26 april! Het ticket voor King’s Night mag ook aan een vriend(in), buurman, collega en aan (uw) kinderen worden doorgegeven… en deze tickets worden in de week voorafgaand aan Roda JC - FC Den Bosch naar het e-mailadres van de aanvrager verstuurd.

Heeft u vragen of suggesties voor de Rodaboulevard?

Stuur ons een bericht
maak bericht