Nieuws Rodaboulevard

Lees hier het laatste nieuws

Parkstad Zorgbeurs

Een vitaal dagje uit voor iedereen die actief bezig is met een gezonde levensstijl!
De volgende editie van Parkstad Zorgbeurs vindt plaats op zaterdag 3 november 2018. Meer dan 100 standhouders informeren bezoekers op een interactieve manier over een breed aanbod aan diensten en producten op het gebied van gezondheid en zorg.
Parkstad Zorgbeurs is van 10:30 uur tot 16:30 uur geopend en gratis toegankelijk!

Locatie
Parkstad Limburg Stadion
Roda JC Ring 1
6466 NH Kerkrade

Openingstijden
Zaterdag 3 november 2018 van 10.30 tot 16.30 uur

Entree
De toegang tot de beurs is gratis.

Mindervaliden
In het Parkstad Limburg Stadion is een lift aanwezig, ook geschikt voor rolstoelen.

Parkeren
Ook parkeren is gratis voor de bezoekers van de beurs. In totaal bevinden zich ongeveer 2000 parkeerplaatsen rondom het stadion. Ook in de nabije omgeving van het stadion zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om de auto te parkeren.

Plattegrond
We hebben een plattegrond van de beurs. Bekijk de plattegrond

Routebeschrijving naar het Parkstad Limburg Stadion

Vanuit de richting Maastricht
Je volgt de A79 richting Heerlen tot afslag Kerkrade/Vaals/Aken. Je gaat rechts (N281). Volg de N281 tot afrit Kerkrade-West. Einde afrit rechts. Je gaat bij de 2e straat rechts en ziet na ± 100 meter aan je rechterzijde het stadion.

Vanuit de richting Eindhoven
Op de A76 richting Heerlen neem je bij knooppunt Ten Esschen de afslag richting Voerendaal/Heerlen/N281. Volg de stadsautosnelweg N281 tot afrit Kerkrade-West. Einde afrit rechts. Je gaat bij de 2e afrit rechts en ziet na ± 100 meter aan je rechterzijde het stadion.

Vanuit de richting Aken
Op de A76 richting Heerlen neem je bij knooppunt Bocholtz de afslag Kerkrade/Heerlen N281. Volg de stadsautoweg N281 tot afrit Kerkrade. Einde afrit rechts en vervolgens 1e straat links. Voor je zie je het stadion.

Met het openbaar vervoer
Het Parkstad Limburg Stadion is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Plan je route naar het Parkstad Limburg Stadion via 9292.

Heeft u vragen of suggesties voor de Rodaboulevard?

Stuur ons een bericht
maak bericht