Nieuws Rodaboulevard

Lees hier het laatste nieuws

Rodaboulevard uitgebreid met tien escaperooms

‘Greenery Mansion’ - een verwijzing naar het tuincentrum dat oorspronkelijk in het gebouw zat - wordt naar verwachting in de zomer van dit jaar in gebruik genomen.

Powerarea

"Een exacte datum kunnen we niet noemen”, zeggen eigenaren Jaron Snijckers en Rob Zager. "We zijn er al drie maanden mee bezig en hebben de werkzaamheden zelfs voor ons personeel geheim kunnen houden. Het gaat nu om details. We zoeken bijvoorbeeld nog wat meubels uit een bepaald jaartal. Ja, het wordt heel gedetailleerd”, zeggen de heren, die vanaf dag één dat Powerarea bestaat, wisten dat ze escaperooms wilden.

 

Tien kamers

Acht maanden staken ze in de verhaallijn. Zeventig bezoekers kunnen straks tegelijk proberen te ontsnappen uit één van de tien kamers. "We willen ook voor grote groepen en bedrijfsfeesten interessant zijn. Elders moeten die vaak opsplitsen.” Het is na de kartbaan, de driftbaan en paintball de vierde attractie in het pand. Daardoor zijn ook de laatste 2000 vierkante meters bezet. Powerarea opende acht maanden geleden zijn deuren.

bron: limburger.nl

Heeft u vragen of suggesties voor de Rodaboulevard?

Stuur ons een bericht
maak bericht